Trygg-Hansa har en lång tradition med anor från 1800-talet. Idag är Trygg-Hansa ett av Sveriges ledande försäkringsbolag med ett stort antal olika upplägg för både privatpersoner och företagare. Genom sin storlek och kundvolym kan bolaget garantera din säkerhet till en låg kostnad. Välj själv vilka försäkringar du vill ha och skräddarsy en skyddspaket som passar dina ändamål.

Några uppskattade försäkringar hos Trygg-Hansa är skydden som erbjuds för barn och fordon. Just barnförsäkringen är faktiskt Sveriges mest uppskattade försäkring för barn, där Trygg-Hansa har en marknadsandel på hela 50%. På hemsidan trygghansa.se kan du läsa mer om villkoren och hur respektive försäkring fungerar i praktiken. Om du föredrar att ringa upp en rådgivare är numret ___ och givetvis finns det även möjlighet att boka in ett möte med en handläggare vid ett av försäkringsbolagets kontor.

Bolaget finns representerat på trettiotalet städer och tätorter runt om i Sverige men du hittar självklart även Trygg-Hansa på internet. Företaget har även många globala kontakter och samarbetspartners världen över.